There was an error in this gadget

Monday, August 22, 2011

Apabila Mr Krabs digulai

Assalamualaikum dan selamat pagi..=)
Baru-baru ni ummi aku masak gulai untuk buka puasa dan gulai itu mengandungi ketam.Ada yang besar,yang sederhana ngan yang kecik.Aku jadi excited bila nampak ketam sebab dah lama tak nampak krustasian tu.Seronok dapat siang ketam tu..tak susah mane pun..Tengah-tengah menyiang ketam tu aku teringat Mr Krabs.Macam mane kalo Mr Krabs tu digulai.Kut mase nak buang cengkerang dia,Mr Krabs menjerit mintak tolong,offer kita duit tak pun tajaan kraby patty selama setahun supaya kita tak bunuh dia..hahaha..bayangan semata-mata.

Awat hangpa semua terkejut ??

Jangan tak caya tau Mr Krabs korang boleh dibuat gulai. Secara tak langsung it's not impossible kalo spongebob or patrick or squidward jadi gulai.Eh,squidward tak best jadi gulai..masak merah lagi sedap..hahaha..

Jumpa lagi kalian semua dalam lain waktu dulu yer..pegi dulu..Salam(^_^)





No comments:

Post a Comment