There was an error in this gadget

Thursday, October 28, 2010

Biomedical Electronic's First Year Students.




Assalamualaikum...jeng..jeng!!!

I'm coming...

Look at the picture above..kehkehkeh..poyo je semua.


Inilah muka 3 orang budak Biomedical Electronic Tahun 1 di UniMAP sesi 2010/2011.

Ni..kitorang nak naik utubis(bas)..dah abis kelas..sempat lagi berposing.Nasib baik pak cik bas tak join sekali.


Uniknya,kampus kitorang ni jauh daripada asrama.Agak-agak dalam 50km kot..tak pun kurang sikit tapi tetap dalam istilah jauhn la.Pagi-pagi naik bas sejam lebih awal sebelum kelas start.Our feveret bas ialah bas kaler hijau bernama Impian Sejati.Kenapa feveret?Ana pun tak taula.
Kitorang punya kelas mengandungi student paling ramai dalam PPK Mekatronik tu.Kalau tak silap la.Orang selalu salah anggap kami ni bakal doktor sebab ada Biomedical tu..hehehe..
tak sebenarnya..mengikut kata pensyarah kitorang,kitorang ni sebagai backup doktor especially dalam peralatan elektronik hospital.Nama pun Biomedical Electronic engineering.
Aku seronok belajar dalam kelas ni sebab kawan-kawan aku semua happening..lawak2..
apa-apa pun aku doakan supaya kami semua berjaya dalam masa 4 taun kat sini.Insya Allah.
I need to go..see u next time ya..papai..Salam=]

No comments:

Post a Comment